Pergola - Parasol Type

SunsetPRO Pergole su najkvalitetniji suvremeni sistemi zaštite od sunca, kiše, jakih vjetrova , kao i drugih atmosferskih utjecaja sa pet godina garancije.

Pergole su sistemi koji su predviđeni i ugrađuju se u sve vrste ugostiteljskih i privatnih objekata. Aluminijski profili predstavljaju osnovu pergole. Platna pergole su otporna od +70 do -30 C, otporna su na kidanja 100% što omogućava da u dugom vremenskom periodu pergole zadržavaju istu kvalitetu.

Platna su troslojna i posjeduju sloj za zamračivanje koja pružaju totalnu UV zaštitu i pruža izuzetnu termo izolaciju, pa dolazi do smanjenja topline u prostoru ispod pergole. Također posjeduju akrilni sloj na površini koji sprječava ljepljenje prašine. Klasične pergole otporne su na vjetar do 117 km/h, dok su bioklimatske pergole otporne do 164 km/h.

Daphne je prvenstveno komponirana posebne potporne konstrukcije strukturiran na vrhu čeličnih stupova.
Ovo je postavljeno na središnju okosnicu uz pomoć posebnih dijelova čeličnih vješalica koje su spojene preko noseće šine na profil pergole.
Pogotovo u onim ograničenim područjima gdje postavljanje nosača stupa nije moguće, Daphne vam se predstavlja kao jedinstveno i elegantno rješenje.

Pogotovo u onim područjima koja su velika, gdje postavljanje nosača stupa s prednje strane nije moguće, Sekoya vam se predstavlja kao jedinstveno i elegantno rješenje.

Sekoya se može proizvesti i koristiti na način jednog modula ili okupljanjem više od jedne pergole u željenom smjeru; može se koristiti i kao multipleks.

get in touch

pozovite nas !

Ukoliko ste zainteresirani za saradnju možete nas kontaktirati putem e-maila ili telefonom.