Pergola - Standing Type

SunsetPRO Pergole su najkvalitetniji suvremeni sistemi zaštite od sunca, kiše, jakih vjetrova , kao i drugih atmosferskih utjecaja sa pet godina garancije.

Pergole su sistemi koji su predviđeni i ugrađuju se u sve vrste ugostiteljskih i privatnih objekata. Aluminijski profili predstavljaju osnovu pergole. Platna pergole su otporna od +70 do -30 C, otporna su na kidanja 100% što omogućava da u dugom vremenskom periodu pergole zadržavaju istu kvalitetu.

Platna su troslojna i posjeduju sloj za zamračivanje koja pružaju totalnu UV zaštitu i pruža izuzetnu termo izolaciju, pa dolazi do smanjenja topline u prostoru ispod pergole. Također posjeduju akrilni sloj na površini koji sprječava ljepljenje prašine. Klasične pergole otporne su na vjetar do 117 km/h, dok su bioklimatske pergole otporne do 164 km/h.

Ukoliko ste zainteresirani za saradnju možete nas kontaktirati putem e-maila ili telefonom. 

Ukoliko ste zainteresirani za saradnju možete nas kontaktirati putem e-maila ili telefonom. 

Carpe je u osnovi “dvostrani” proizvod koji je poduprt čeličnom okosnicom i koristi se za pokrivanje velikih površina.
Kada kombinujete mjesta koja ćete uspostaviti s Carpeom sistemskim prozorima, sklopivim staklima i kliznim staklenim sistemima, imat ćete jedinstveno mjesto koje možete koristiti i zimi i ljeti.

Juniper, ima elegantan i snažan dizajn koji možete vrlo ugodno koristiti u komercijalnim i osobnim prostorima.
Zahvaljujući svojim neovisnim strukturnim svojstvima, Jupiter je savršeno rješenje za pretvaranje svih vaših potrebnih vanjskih površina u elegantne dnevne prostore.
Uz pomoć integrisanih čeličnih stupova sistem pruža mogućnost montiranja proizvoda bez bilo kakve potpore druge konstrukcije.

Oliva je elegantan i poseban dizajn  koji se proizvodi s profilima tračnica polumjera u obliku različitih lukova.

Potporu od aluminijskih stupova smještenih na prednjem dijelu i na stražnjem dijelu pergole integrisanim sa čeličnim stupovima, pruža priliku za montiranje proizvoda bez ikakve potpore druge konstrukcije.

S tračnicama u obliku punog radijusa, sprijeda i sa stražnje strane, pričvršćenim za stupove, Selvi je poseban sistem kojom je dan oblik luka.

Selvi ima dva odvojena profila potoka, kako sprijeda, tako i straga, koji funkcioniraju neovisno, a zahtjev za odvodnju vode koji se pojavljuje kao rezultat lučne strukture pruža se jednako sa svake strane.

get in touch

pozovite nas !

Ukoliko ste zainteresirani za saradnju možete nas kontaktirati putem e-maila ili telefonom.