Pergola - Wall Ceiling Type

SunsetPRO Pergole su najkvalitetniji suvremeni sistemi zaštite od sunca, kiše, jakih vjetrova , kao i drugih atmosferskih utjecaja sa pet godina garancije.

Pergole su sistemi koji su predviđeni i ugrađuju se u sve vrste ugostiteljskih i privatnih objekata. Aluminijski profili predstavljaju osnovu pergole. Platna pergole su otporna od +70 do -30 C, otporna su na kidanja 100% što omogućava da u dugom vremenskom periodu pergole zadržavaju istu kvalitetu.

Platna su troslojna i posjeduju sloj za zamračivanje koja pružaju totalnu UV zaštitu i pruža izuzetnu termo izolaciju, pa dolazi do smanjenja topline u prostoru ispod pergole. Također posjeduju akrilni sloj na površini koji sprječava ljepljenje prašine. Klasične pergole otporne su na vjetar do 117 km/h, dok su bioklimatske pergole otporne do 164 km/h.

Bosso omogućava postavljanje pergole na zid ili strop bez potrebe za bilo kojom potporom na stupu na prednjoj strani zida.
Bosso je elegantan dizajn koji dodaje vrijednost vašem objektu i proizveden je sa profilima šina koji se mogu oblikovati u radijusu različitih uglova. Pogotovo u onim ograničenim područjima gdje postavljanje nosača stupa nije moguće, Bosso vam se predstavlja kao jedinstveno i elegantno rješenje.

Cedrus ima elegantan i snažan dizajn koji možete vrlo ugodno koristiti u komercijalnim i osobnim prostorima.
U montaži, uz dostupnost montaže i na „zid“ i na „strop“ i nisku razinu cijene po metru kvadratnom, kao pristupačan i elegantan proizvod, služit će vam dugi niz godina.
Cedrus se može proizvesti i koristiti na način jednog modula ili okupljanjem više od jedne pergole u željenom smjeru; može se koristiti i kao multipleks.

Pogotovo u onim ograničenim područjima gdje postavljanje nosača stupa nije moguće, Pino vam se predstavlja kao jedinstveno i elegantno rješenje.
Pino omogućuje montiranje na zid ili strop vašeg trenutnog područja pomoću posebnih čeličnih dijelova vješalica koji su povezani preko nosača šinskih profila pergole, bez potrebe za bilo kojim nosačem stupa na prednjoj strani.

Willow je elegantan i poseban dizajn koji dodaje vrijednost vašem prostoru i koji se proizvodi s profilima polumjera u obliku lukova.
Iako dobiva potporu od aluminijskih stupova smještenih na prednjem dijelu pergole, na stražnjem dijelu, uz pomoć posebnih izlaznih prirubnih ploča i čelične potporne konstrukcije, pruža priliku za montiranje područja poput “zida” ili “stropa”.

get in touch

pozovite nas !

Ukoliko ste zainteresirani za saradnju možete nas kontaktirati putem e-maila ili telefonom.