SkyMatic - Family

Dobrodošli u obitelj SunsetPro “SkyMatic”

Uvjereni smo da će svojim širokim asortimanom proizvoda od bioklimatskih alternativa pergoli do zimskog vrta, SkyMatic serija zadovoljiti sva vaša očekivanja koja premašuju klasične proizvode od pergole.

Sklopiva “Bioklimatska” pergola 

Preko motora i opružnog mehanizma koji su integrirani u sistem, aluminijumske ploče koje čine strop pomiču se naprijed i natrag i omogućavaju vam da dobijete otvorenu, zatvorenu ili poluotvorenu stropnu konstrukciju.

Kutovi koje ćete dobiti na stropnim pločama pružaju vam istovremeno mogućnost zaštite, ventilacije, grijanja i svjetla.

Za upotrebu u stambenim naseljima sa konceptom zimskog vrta.

Svojim neprozirnim i poluprovidnim površinama, uz dvostruko ostakljenje i polikarbonatne ploče koje čine koncept stropa, SkyFix integrira se u okoliš i pruža očaravajući životni prostor.

Sa sistemima bočnih prozora i vrata koji će biti integrirani u proizvod, SkyFix se može urediti i kao kompletna zimska bašta.

„Bioklimatska“ pergola koja ima mogućnost kretanja po svojoj osi.

Preko motora koji je integriran u sistem, aluminijske ploče koje čine strop rotiraju se i omogućavaju otvorenu, zatvorenu ili poluotvorenu stropnu konstrukciju.

Polistirenski profili koji će se dodati u sistem, savršeno će omogućiti izolaciju „topline“ i „zvuka“ na stropnim pločama.

get in touch

pozovite nas !

Ukoliko ste zainteresirani za saradnju možete nas kontaktirati putem e-maila ili telefonom.