Stakleni Sistem

Preklopivo staklo

Ova potpuno ostakljena klizna vrata baziraju se na izuzetno kompaktnom i laganom sistemu aluminijumskih profila za prihvatanje velikih staklenih elemenata.

Stakleni sistem

Sklopiva vrata i sistemi vrata i prozora koji se sastoje od aluminijumskih profila bez termičkog prekida, dostupni u željenim mjerama i pogodni za sve vrste primjena. Sklopiva vrata se po želji mogu preklopiti prema unutra ili prema van. Može se otvoriti lijevo ili desno ili iz centra. Prva ploča može biti izvedena kao vrata i opciono može biti opremljena unutrašnjo-vanjskom kvakom. Ovaj sistem je dostupan za preklopna vrata, jednostruke i dvokrilne aplikacije sa jednostrukim i dvostrukim otvorima, sistem stolarije sa lomom i kosom konstrukcijom kućišta, jednokrilna i dvokrilna vrata.

Visokokvalitetni podesivi valjci garantuju neizbrisivost i udobnost preklopnih vrata. Dizajn bez praga (ugrađena staza) panela za preklopna vrata, pruža vizuelnu prednost i povećava sigurnost prolaska. Sistem zaključavanja za jednostruka i dvokrilna vrata može se naručiti opciono sa unutrašnjom-vanjskom ručkom, okovom za zaključavanje u tri tačke i zatvaračem za vrata.